Mammaträning

Träning för gravida och nyförlösta

Tid: Tisdagar kl 10-11

Plats: Citadellet (grönytan)

Pris: 95:-

Datum kvar: 27 juni, 4 juli

Anmälan sker till viktoria@ptviktoria.se

Vad är mammaträning?

En graviditet ställer nya krav på kroppen. När magen växer flyttas tyngdpunkten framåt samtidigt som hormoner frigörs för att anpassa kroppen inför den kommande förlossningen vilket gör att höfter och leder blir rörligare. När barnet väl har kommit till världen står man nu inför nya utmaningar där kroppen är förändrad samtidigt som man har ett växande barn som ska skötas med allt vad det innebär. Mammaträningen fokuserar på att stärka hela kroppen men med fokus på bäckenbotten och de djupa magmusklerna. Vi tränar i en avslappnad miljö där barn självklart är välkomna under förälders uppsyn. Jag som instruktör kommer också att ha med mitt spädbarn under passen. Mammaträningen är för dig som väntar barn eller har fött, oavsett om det var nyligen eller för några år sedan och nu känner att kroppen inte riktigt är så stark som du önskar. Är du osäker på om din kropp är redo för träning, kontakta din barnmorska eller fråga hen vid efterkontrollen.

Betalningsmöjligheter

Swish: Swisha summan för hur många pass du vill betala för och skriv ditt för- och efternamn, adress samt antal pass i meddelanderutan. Betalning görs senast innan passet startar.

Faktura: Skicka ett mail till viktoria@ptviktoria.se. Skriv ditt för- och efternamn, adress samt hur många pass du vill betala för. Mail skickas senast innan passet startar.

Knapp Boka Pass